321kupi PARTNERSTVO

Trebate novi kanal prodaje, novi način oglašavanja Vaših proizvoda ili usluga? Došli ste na pravo mjesto. Prepustite se našem timu stručnjaka koji će za Vas napraviti najbolju moguću ponudu.
321kupi nudi Vam potpuno besplatno oglašavanje Vašeg proizvoda ili usluge bez dodatnih troškova. Nudimo novi način i pristup promoviranja, dovođenje novih kupaca do Vaših proizvoda/usluga vizualno privlačnim web shopom kao i novi način prodaje vašeg proizvoda/usluge putem kupona.NAČIN NA KOJI RADIMO

Svakom partneru pristupamo individualno i zajednički pronalazimo najbolja rješenja promoviranja proizvoda/usluge.
Na web shop stranici www.321kupi.hr možete prodati Vaš proizvod/uslugu na način da kupci označavaju:

  1. Kupovina na svoje ime ili
  2. Poklon kupovina

Kupovinom na svoje ime prodajemo proizvod/uslugu uz vremensko ograničenje iskoristivosti kupona. Dok se poklon kupovina odnosi na prodaju proizvoda/usluge kupcima koji isti proizvod/uslugu žele nekome pokloniti također uz vremensko ograničenje iskoristivosti kupona. Vremensko ograničenje iskoristivosti kupona određujete Vi, kao partner, prilikom potpisivanja ugovora.

Naš tim za marketing vašu ponudu će oglašavati kroz sljedeće kanale, sukladno prethodno potpisanom ugovoru:

  1. Putem newsletter-a (e-mail) svim registriranim korisnicima
  2. Kreiranja kampanja na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter)
  3. Isticanje ponuda na web shopu www.321kupi.hr u posebnim kategorijama i bannerima
  4. Oglašavanje putem masovnih medija (tv, radio, tisak)
  5. Oglašavanje ponuda na drugim web stranicama

Osim oglašavanja Vaših ponuda radimo analizu prodanih proizvoda/usluga, izvještaje i statistike, te savjetujemo svakom partneru kako unaprijediti cjelokupan proces prodaje.
Za sva pitanja kupaca o Vašim proizvodima/uslugama brinemo se putem naše besplatne korisničke podrške.
Ovakvim pristupom povećavamo broj kupaca koji će direktno doći na Vaša vrata, a ostalo je na Vama.KAKO FUNKCIONIRA NAPLATA OD KUPCA?

Naplatu od kupca vrši Oaza, kupac na račun Oaze uplaćuje određeni iznos za prodani proizvod/uslugu, te nakon vidljive uplate na svoju email adresu dobije kupon s kojim dolazi u Vašu poslovnicu kako bi iskoristio kupon. Svaki kupon ima svoje vrijeme iskoristivosti koje je prethodno definirano prilikom potpisivanja ugovora o suradnji. U trenutku prodaje Vašeg proizvoda/usluge na vašu email adresu dostavlja se potvrda o uplati i detalji o kupcu, kupon s kodom koji je pri realizaciji istoga potrebno usporediti s kuponom kupca. Kupon može iskoristiti  samo osoba na koju glasi kupon. Ovakvim pristupom osigurali smo način prodaje i smanjili na minimum rizik od neplaćanja.

U skladu s dogovorenim uvjetima potpisujemo ugovor o suradnji u kojem su stavke broj kupona koji se oglašava na web shop stranici www.321kupi.hr, vrijeme iskoristivosti kupona, puna i snižena cijena za krajnjeg kupca, te postotak dogovorene provizije za uslugu posredovanja u prodaji.

Obračunsko razdoblje je od prvog do zadnjeg dana u mjesecu, po završetku istoga radi se obračun Vaših prodanih proizvoda/usluga, te se novčana sredstva uplaćuju na Vaš broj računa.

Ukoliko se niti jedan kupon za Vaš proizvod/uslugu nije prodao nemate nikakvih troškova.


KAKO POSTATI NAŠ PARTNER?

Pozovite naše prodajne predstavnike na sastanak kako bi Vam detaljno pojasnili svu našu ponudu i uvjete poslovanja.

Marijana: 099 / 468 5120
Marina: 099 / 498 9549

E-mail: info@321kupi.hr