321kupi PARTNERSTVO

Tražite novi kanal prodaje, nov način oglašavanja Vaših proizvoda ili usluga? Došli ste na pravo mjesto. Svakom partneru pristupamo individualno i zajednički pronalazimo najbolja rješenja promoviranja proizvoda/usluga.
321kupi nudi Vam potpuno BESPLATNO oglašavanje Vašeg proizvoda ili usluga bez dodatnih troškova.
Kako bi bili u tijeku s promjenama na tržištu i najnovijim trendovima prodaje, odlučili smo svakom poduzetniku omogućiti pristup na tržište bez granica – internet, na najjednostavniji mogući način. Bilo da se bavite uslužnim djelatnostima ili je Vaše poslovanje usmjereno na trgovinu – mi imamo rješenje. Obratite nam se s povjerenjem!

NAČIN NA KOJI RADIMO

USLUGE

Svoje usluge putem 321kupi web shop-a kupcima možete ponuditi kao usluge po promotivnoj cijeni.
Cilj prodaje usluga putem web shopa je privući što veći broj klijenta u vašu poslovnicu. Prodajom usluga po promotivnim cijenama nagradit ćete svoje stalne klijente, privući nove klijente i u konačnici, proširiti svoje poslovanje.
Prodaja usluga po promotivnim cijenama podrazumijeva kuponsku prodaju. Kuponskom prodajom usluga se oglašava uz redovnu i promotivnu cijenu. Kupovinom usluge po promotivnoj cijeni, kupac zapravo kupuje kupon s kojim ostvaruje pravo na promotivnu cijenu usluge. Kupac s kupljenim kuponom u Vašoj poslovnici ostvaruje promotivni popusti i koristi uslugu.
Svaki kupon posjeduje u sustavu generiran KOD kupona, sadrži ime korisnika kupona, detalje o ponudi i rok u kojem je kupon potrebno iskoristiti.
Sve detalje, kao što su cijena promotivne ponude, trajanje promotivne ponude, broj kupona za pojedinu promotivnu ponudu, određujete Vi i tako promociju u potpunosti prilagođavate potrebama svog poslovanja.

PROIZVODI

Vaše proizvode putem 321kupi web shopa možete ponuditi tako da otvorite vlastitu, personaliziranu trgovinu sa svojim proizvodima.
Otvaranjem trgovine na www.321kupi.hr kao trgovac ne morate prolaziti proces izrade vlastite online trgovine, nego koriste već gotovu platformu i štedite više desetaka tisuća kuna.
Velika prednost multivendor koncepta (online trgovina gdje više trgovaca može prodavati svoje proizvode putem iste platforme tj. online trgovine) prodaje je upravo ta što koristite postojeći promet online trgovine kako bi postigli što bolju vidljivost. Multivendor koncept može se gledati i kao veliki online trgovački centar – više trgovaca privlači više potencijalnih kupaca; više potencijalnih kupaca dugoročno garantira uspješnu prodaju.
Osim uštede troškova izrade web trgovine, kao trgovac koji otvori trgovinu na www.321kupi.hr izbjegavate mjesečne troškove hostinga, sustava kartičnog plaćanja, provizije kartičarskih kuća i ostale troškove koji dolaze uz online trgovinu.
Kada odlučite otvoriti vlastitu online trgovinu na web shop-u 321kupi, na Vama je samo da svoju trgovinu personalizirate i unesete svoje proizvode, o svemu ostalome brinemo mi!

TIJEK NOVČANIH SREDSTAVA

Naplatu od kupca vrši Oaza, u ime i za račun Partnera. Kupac na račun tvrtke Oaza d.o.o. uplaćuje novčana sredstva za kupljeni proizvod/uslugu, nakon čega prima proizvod/kupon za korištenje usluge. Ovakvim pristupom osigurali smo način prodaje i smanjili na minimum rizik od neplaćanja.
Oaza d.o.o. na kraju svakog obračunskog razdoblja radi obračun prodanih proizvoda/usluga i novčana sredstva prebacuje na račun Partnera. Obračunsko razdoblje je od prvog do zadnjeg dana u mjesecu, a rok za isplatu novčanih sredstava iznosi 15 dana. Ako kod Partnera postoji potreba, obračunsko razdoblje moguće je prilagoditi u dogovoru s administratorom.
Ako se prodaja usluga/proizvoda nije ostvarila u obračunskom razdoblju, Partner nema nikakvih troškova.

KAKO POSTATI NAŠ PARTNER?

Kontaktirajte naše prodajne predstavnike i započnite svoje online poslovanje već DANAS!

Marijana: 099 / 468 5120

Marina: 099 / 498 9549

Tel: 0800 99 55

E-mail: info@321kupi.hr