PRIGOVORI I POHVALE

Naš je cilj zadovoljstvo naših kupaca i upravo je to razlog zbog kojeg kontinuirano radimo na kvaliteti naše usluge. Vaše mišljenje nam je važno kako bismo što kvalitetnije ispunjavali Vaše želje i zahtjeve.

Sukladno čl. 10 ZZP, Oaza d.o.o. putem web stranice www.321kupi.hr Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email prigovori@321kupi.hr.
Oaza d.o.o. će sukladno čl.10 ZZP bez odgađanja pisanim putem potvrditi primitak prigovora, a na isti će u pisanom obliku odgovoriti u zakonskom roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora.

Svoje prijedloge, pohvale i komentare možete nam uputiti putem email adrese info@321kupi.hr ili na besplatni broj telefona 0800 99 55.

REKLAMACIJE I POVRAT

Sukladno članku 72. ZZP, kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

KUPONSKA PRODAJA

Povrat sredstava izvršavamo kupcima koji su reklamacije o neiskorištenim kuponima dostavili u roku od 14 dana od izvršene kupovine u pisanom obliku na email prigovori@321kupi.hr.
Također, povrat novca moguć je isključivo u situacijama kada Partner, čiju ste uslugu kupili na web shop stranici www.321kupi.hr, ne može istu realizirati na način ugovoren u ponudi te za vrijeme trajanja roka iskoristivosti kupona. Povrat nije moguć nakon 14 dana od kupnje ako je uzrokovan osobnim razlozima. Povrati nisu mogući nakon isteka roka iskoristivosti kupona, te kada su kuponi iskorišteni.


PROIZVODI

Partner jamči za kvalitetu, sigurnost i zakonitost ponuđenih proizvoda te sukladno tome odgovoran je i za reklamacije vezane uz proizvode koje nudi putem web stranice www.321kupi.hr. Rok za povrat počinje teći kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane kupca, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed.

Sukladno članku 74. ZPP, kupac je dužan prije isteka roka za jednostrani raskid ugovora iz članka 72. ZZP obavijestiti trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor i to putem obrasca za jednostrani raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave kojom izražava svoju volju da raskine ugovor. Kupac može jednostrano raskinuti ugovor tako da obrazac za jednostrani raskid ili drugu nedvosmislenu izjavu o raskidu ispuni i pošalje elektroničkim putem na mail adresu info@321kupi.hr ili prigovori@321kupi.hr .

U slučaju podnošenja obrasca za jednostrani raskid ugovora, kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio trgovca o svojoj odluci da raskine ugovor. Trgovac mora izvršiti povrat plaćenog tek nakon što mu roba bude vraćena, odnosno, nakon što kupac dostavi dokaz da je robu poslao natrag trgovcu.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti ovdje