Ruksak Osprey Tempest 30/ljubičasti/S/M

preostalo:2
1.099,00 kn
Dostupno
SKU
5-437-0-1

Tempest 30 je ruksak modernog dizajna i iznimnih performanci bez obzira na avanturu. Dizajniran kao raznovrstan ruksak za visoko energetske aktivnosti, izrađen da vam se zalijepi za leđa kao preplašen majmun. Povećava strujanje zraka i osigurava još udobnije iskustvo tijekom korištenja ruksaka na način da teret drži blizu tijela i raspoređuje ga ravnomjerno oko bokova. Također savršeno odgovara ženama sa svojim ergonomski oblikovanim pojasom oko struka, remenjem i stražnjim dijelom ruksaka.

Džepovi sa ziperom sa svake strane na remenu oko struka omogućavaju brz i jednostavan pristup manjim predmetima kao što su telefon, grickalice i GPS, na vrhu se nalazi još jedan džep prikladan za manje stvari i dodatke te veliki odjeljak s prednje strane idealan za dodatnu odjeću. S vanjske strane se nalazi hidratacijski džep koji vam omogućava jednostavnu i laku hidrataciju tijekom aktivnosti. 

Tempest 30 je dizajniran da bude lagan, udoban, izdržljiv i iznimno raznovrstan. Bez obzira na avanturu, Tempest vam uvijek čuva leđa. 

Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun