UVJETI PRODAJE

Uvjeti Prodaje

Tvrtka Oaza d.o.o. (u daljnjem tekstu Oaza) je vlasnik web shop stranice www.321kupi.hr. Oaza omogućuje i organizira promotivnu prodaju proizvoda i usluga. Prodaja se vrši u ime Partnera putem web shop stranice www.321kupi.hr, tako da Partner odobrava promotivni popust na svoje proizvode i usluge, a tvrtka Oaza te proizvode i usluge oglašava na svojoj web shop stranici www.321kupi.hr te ih prodaje krajnjim kupcima putem kupona.

Partner se kao vlasnik proizvoda ili usluge obvezuje, poštujući sve zahtjeve kvalitete i savjesnog poduzetništva, isporučiti ugovoreni promotivni proizvod ili uslugu na najkvalitetniji mogući način. Oaza se obvezuje organizirati i voditi promotivnu prodaju prema najvišim zahtjevima poslovanja.

Oaza nije vlasnik niti posjeduje proizvode ili usluge koje nudi na web shop stranici www.321kupi.hr. Vlasnik proizvoda i usluga koje se oglašavaju na web shop stranici www.321kupi.hr je Partner. Sukladno s time Oaza ne snosi odgovornost za potencijalne materijalne ili pravne nedostatke proizvoda ili usluge, niti bilo koje druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom usluge koju nudi. Za sve troškove, bolesti, ozljede, potraživanja, odgovornosti i štete u potpunosti je odgovoran Partner kao vlasnik proizvoda i usluga.

Kuponi služe kao dokaz o kupnji određenog proizvoda ili usluge promotivne prodaje i izdaju se na ime kupca ili na ime koje odredi kupac. Osim imena kupca ili ime koje odredi kupac moraju sadržavati i oznaku tj. broj kupona, vrstu i model proizvoda ili usluge, rok u kojem kupac može iskoristiti kupljenu uslugu/ preuzeti proizvod tj. rok u kojem se vrši dostava kupljenog proizvoda te po potrebi i druge podatke.

Svi kuponi za kupnju ugovorenog proizvoda ili usluge koje za Partnera izda Oaza, ispisani s web shop stranice www.321kupi.hr ili bilo koje internetske stranice povezane s Oazom, promocijski su kuponi koji se nude kupcima ispod nazivne vrijednosti i koji su podložni Uvjetima i pravilima Oaze, kao i pravilima Partnera koji sudjeluje u određenoj promotivnoj ponudi.

Uvjeti korištenja kupona:

 • Kupon vrijedi do datuma koji je na njemu naznačen, a valjanost nije moguće produžiti
 • Kupon se odnosi samo na proizvod ili uslugu koju Partner prodaje, a ne na manipulativne troškove i troškove poštarine.
 • Kreditiranje je isključivo u nadležnosti Partnera.
 • Ukoliko nije drugačije navedeno po narudžbi se može iskoristiti samo jedan kupon
 • Oaza d.o.o. ne odgovara za ukraden ili izgubljen kupon
 • Svaka neovlaštena uporaba kupona koja nije u skladu s Uvjetima i pravilima korištenja za posljedicu će imati prestanak valjanosti kupona
 • Kupon se ne može kombinirati s drugim poklon-bonom / bonovima ili potvrdama trećih osoba / kuponima / promocijama, ne može se reproducirati ni prodavati, osim u slučaju da je to izričito određeno u pojedinoj promotivnoj ponudi.

Ukoliko je restoran određen kao Partner koji kao svoju redovitu poslovnu aktivnost na prodaju nudi hranu i piće posebni uvjeti korištenja su:

 • Partner određuje može li se kupon kombinirati s bilo kojim potvrdama, kuponima ili promocijama trećih osoba.
 • Ukoliko u opisu ponude nije drugačije navedeno kuponi se odnose na konzumaciju hrane i pića u restoranu.
 • Oaza d.o.o. niti Partner ne odgovaraju za ukradenu ili izgubljen kupon.
 • Svaka neovlaštena uporaba kupona koja nije u skladu s Uvjetima i pravilima korištenja za posljedicu će imati prestanak valjanosti kupona.
 • Kupon vrijedi do datuma koji je na njemu naznačen te mu se valjanost ne produžuje.

 

Jedan od načina za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge koji se nalazi na web shop stranici www.321kupi.hr je prethodno otvaranje korisničkog računa, tj. registracija. Otvaranje korisničkog računa nužno je kako biste imali jednostavan pristup svojim dosadašnjim potvrdama i narudžbama, te kako biste lako uređivali svoje postavke. Otvaranje korisničkog računa na web shop stranici www.321kupi.hr smatra se da je korisnik u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio ove Uvjete.
Drugi način za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge koji se nalazi na web shop stranici www.321kupi.hr je kupovina bez registracije, kao gost.

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina www.321kupi.hr Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email prigovori@321kupi.hr.

Plaćanje je moguće kreditnim karticama, općom uplatnicom i internetskim bankarstvom, a prihvaćamo kartice American Express®, Diners®,MasterCard® i Visa.